Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Om oss

Sammen skaper vi fornybare energiløsninger og morgendagens samfunn

Bodø Energi har dype røtter i Bodø, som strekker seg helt tilbake til 1909. I over 110 år har vi bidratt til utvikling, arbeidsplasser og et spirende lokalliv i Bodø. Det ønsker vi å fortsette med! Derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet. Og som kunde hos oss er du med å bidrar til akkurat dette. I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt vårt overskudd går tilbake til Bodø Kommune og blir i lokalsamfunnet.

Bodø Energi er et konsern som består av fem komplementerende selskaper, Bodø Energi, Bodø Energi Kraftsalg, Bodø Energi Varme, Frost Kraftentreprenør og Ekvaly Elsikkerhet. I tillegg til eierskap i våre tre datterselskaper, har vi mindre eierposter i andre selskaper. Sammen jobber vi for kontinuerlig å effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og vår eier. 

 

 

 

 

Organisasjonsstruktur

Bodø Energi er morselskapet som ivaretar eierrollen i hel- og deleide selskaper, og organiserer fellesfunksjoner som økonomi, finans, HR, IT og forretningsutvikling.

Bodø Energi Kraftsalg er heleid av Bodø Energi og har sitt hovudsatsingsområde på leveranse av strøm til husholdninger og bedrifter. I tillegg til å levere strøm, leverer de også elbilladere, solcelleanlegg og smarthusløninger. 

Bodø Energi Varme er heleid av Bodø Energi. Selskapet produserer og leverer fjernvame i Bodø til borettsalg, hotell, sykehus, eneboliger, kontorbygg og mer. 

Frost Kraftentreprenør er totaltentreprenør av kraftentreprenørtjenester innen utbygging, drift, vedlikehold og beredskap av elektrisk infrastruktur, fiber og elsikkerhet i hele Nord-Norge. Med om lag 200 kvalifiserte medarbeidere er Frost Nord-Norges største kraftentreprenør. Frost Kraftentreprenør er eid 51 prosent av Bodø Energi og 49 prosent av Troms Kraft.

Ekvaly Elsikkerhet, tidligere avdeling elsikkerhet under Frost Kraftentreprenør AS, utføre tilsyn med elektriske anlegg og elektrisk utstyr som er tilknyttet nettet.

Fjuel Bodø skal tilby, overføre og fordele energi sikkert og effektivt til skip, båter og andre kunder på områder som Bodø Havn disponerer. Vi ser dette i sammenheng med selskapet Fjuel Tromsø AS (eid av Troms Kraft og Tromsø Havn). Fjuel Bodø AS er eid 51 prosent av Bodø Energi og 49 prosent av Bodø Havn.

PWR UP skal investere i og forvalte høyeffekt ladeinfrastruktur i Nordland. I sammarbeid med Coop Nordland skal blant annet PWR UP bygge ladeinfrastruktur til el-kjøretøy på Coop Nordland sine eiendommer i hele fylket. Selskapet eies 51 prosent av Bodø Energi og 49 prosent av Coop Nordland.
 

Årsberetninger og bærekraftsrapport

Last ned våre årsberetninger og første bærekraftsrapport her. 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå