Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Vi søker ung kompetanse for morgendagens energiløsninger

I Bodø Energi ønsker vi oss lærlinger, trainee'er og annen ung kompetanse. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, og gir muligheter og ansvar til unge.

Våre verdier

I Bodø Energi jobber vi for å kontinuerlig effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og vår eier. Ved å være delaktig i konkrete prosjekter vil vi bidra til utvikling av Bodø og omegn. Vi jobber for fornøyde kunder og bærekraftig utvikling, derfor er en del av vår strategi:

- Vi skal drive vår virksomhet på en bærekraftig og etisk ansvarlig måte, samt spille en verdiskapende nøkkelrolle i utviklingen av vår region til beste for klima og miljø.

For å lykkes er det viktig at alle medarbeidere i den daglige virksomhet forstår og etterlever et felles sett av leveregler og etiske retningslinjer. 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå