Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Nordlandsnett - Nordlandsnett går sammen med Troms Kraft Nett

Nordlandsnett er et nordnorsk nettselskap.

Om Nordlandsnett

Nordlandsnett eier strømnettet i Bodø, Beiarn, Gildeskål, Saltdal, Rødøy, Lurøy og Træna kommune, og overfører strøm til kunder i disse kommunene.

Nettleie må du betale til ditt lokale nettselskap, uavhengig hvilken kraftleverandør du har. Nettleie dekker kostnadene til bygging, drift og vedlikehold av strømnettet. Du kan lese mer om nettleie på våre sider her - eller på Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) her.

Nordlandsnett og Troms Kraft Nett går sammen

I en pressemelding fra 22.04.20 ble det klart at styrene i Bodø Energi og Troms Kraft har vedtatt å igangsette fusjonsforhandlinger mellom de to selskapenes nettselskap; Nordlandsnett og Troms Kraft Nett. En fusjon vil gjøre selskapet til landets sjette største nettselskap, med en antatt verdi på ca. fem milliarder kroner. Du kan lese pressemeldingen og mer om fusjoneringen her.