Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Jobb hos oss

Velkommen til en av Nord-Norges mest solide og spennende arbeidsplasser!

Vi er et fremtidsrettet energiselskap som jobber kontinuerlig for å effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og eieren vår. Konsernet har ca 240 medarbeidere som jobber innenfor våre forretningsområder; fjernvarme, kraftentrepenør, El-tilsyn, fiber, energisalg, landstrøm og lynlading. I Morselskapet har vi fellestjenester som økonomi, regnskap, HR, IT og forretningsutvikling.

Hos oss kan du jobbe med morgendagens energiløsninger

Energibransjen- og markedet er i stor endring, og det blir tilgjengeliggjort ny teknologi kontinuerlig. Bodø Energi er et endringsorientert konsern med høye ambisjoner, og hos oss får du muligheten til å være med å skape morgendagens løsninger. Vi tilbyr spennende og utfordrene oppgaver i et dyktig fagmiljø med gode karriere- og utviklingsmuligheter. Vi har et inkluderende og humørfylt arbeidsmiljø, fleksible arbeidstidsordninger og konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringsordninger. 

Vi er positive, ansvarlige og fremoverlente

Bodø Energi har vært tilstede i Bodø i over 100 år, og for oss er det viktig å fortsette å gi tilbake til lokalsamfunnet. Vi ønsker å bidra til utvikling av Bodø og omegn, og er stolt samarbeidspartner av lokal idrett, kultur og frivillighet. Vi er bevisst vårt samfunnsansvar og jobber hele tiden for å forbedre oss! For å lykkes med å levere de beste tjenestene, skape de beste kundeopplevelsene og hele tiden utvikle oss, søker vi engasjerte, dyktige, hyggelige og framtidstenkende kolleger som forstår og etterlever våre felles leveregler. 

Bodø Energi Konsern

Bodø Energi AS er morselskap i konsernet Bodø Energi, som består av Bodø Energi Kraftsalg, Bodø Energi Varme og Frost Kraftentrepenør. I tillegg består konsernet nå av to nyopprettede selskap; PWR UP og Fjuel Bodø. Selskapet har hovedkontor i Bodø og er 100% eid av Bodø Kommune. Selskapet utøver eierskap i datterselskaper og har også mindre eierposter i andre selskap.

"De ansatte har i alle år vært en viktig og positiv faktor i å forme og utvikle selskapet. Bedriftskulturen kjennetegnes av positive, offensive og fornøyde medarbeidere."

Arne Juell, konsernsjef