Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Miljø og bærekraft

I Bodø Energi jobber vi for å kontinuerlig effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og vår eier. Ved å være delaktig i konkrete prosjekter vil vi bidra til utvikling av Bodø og omegn. Vi jobber for fornøyde kunder og bærekraftig utvikling, derfor er en del av vår strategi:

Vi skal drive vår virksomhet på en bærekraftig og etisk ansvarlig måte, samt spille en verdiskapende nøkkelrolle i utviklingen av vår region til beste for klima og miljø.

Fra signering av avtalen Klimapartner

Vi er Klimapartner i Nordland

Bodø Energi er nå Klimapartner i Nordland, og rett før sommeren 2020 signerte Bodø Energi en avtale med Nordland Fylkeskommune.

Bærekraft

Vi skal drive vår virksomhet på en bærekraftig og etisk ansvarlig måte, samt spille en verdiskapende nøkkelrolle i utviklingen av vår region til det beste for klima og miljø.

Miljø, bærekraft og fornybar energi er viktig for oss i Bodø Energi Kraftsalg

Miljøfyrtårn

Bodø Energi har vi vært miljøfyrtårn siden 2009. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Miljøfyrtårn er en nasjonal miljø-sertifiseringordning som ble opprettet i 2003.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå