Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bodø Energi Kraftsalg

I 110 år har vi vært av og for lokalsamfunnet og kundene våre. Vi er genuint opptatt av kundene våre og ønsker å levere de beste tjenestene - også i fremtiden. Derfor satser vi på solceller og ladere til elbiler. Vi er her for deg!

Av og for deg

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Derfor har vi ingen robot som svarer deg på telefonen, men hyggelige rådgivere som hjelper deg etter få sekunder. Du kan også besøke oss på kontoret sentralt i Bodø, eller bruke vår app som har en rekke kjekke funksjoner og gode kundefordeler.

Bodø Energi er en lokal bedrift med dype røtter i Bodø, som strekker seg helt tilbake til 1909. I over 110 år har vi bidratt til utvikling, arbeidsplasser og et spirende lokalliv i Bodø. Det ønsker vi å fortsette med! Derfor er vi en aktiv bidragsyter til lokal idrett, kultur og idrettslag. Vi heier fram både skateklubb, håndballjenter, filmfestival, Kirkens Bymisjon og mye mer som du kan lese om her. I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt vårt overskudd går tilbake til Bodø Kommune og blir i lokalsamfunnet.

Alle våre kunder er verdifulle for oss, og i appen får du som kunde egne kundefordeler. I samarbeid med lokale bedrifter og foreninger, får du tilgang til attraktive tilbud og arrangementer – eksklusivt for kunder i Bodø Energi. Vi har tilpassede strømavtaler og konkurransedyktige priser, og veileder deg gjerne til å finne en avtale som passer ditt forbruk.

Kraft til utvikling - i over 100 år

Bodø Energi har historie helt tilbake til 1909 - da het vi Bodø Kommunale Electricitetsværk og hadde omtrent fem ansatte. Den gang bestod Bodøs strømforsyning av noe som i dag ville blitt omtalt som et minikraftverk ved Breivafossen, med overføringslinje til Bodø sentrum og én transformatorstasjon. På den tiden var strøm for et fåtall innbyggere som hadde råd, og kraftverket var beregnet til å produsere strøm nok til 2600 lyspærer, 72 gatelys og en håndfull elektriske motorer.

I dag er strømforsyningen vår koblet opp til store nett som knytter oss til produsenter og forbrukere langt ned i Europa. En stadig større andel av samfunnet og vår hverdag elektrifiseres, og vi er i dag fullstendig avhengig av jevn tilførsel av elektrisk kraft. Elektrifiseringen av samfunnet er også et nødvendig tiltak om vi skal nå våre klimamål. Av en ny klimalov fra 2018 er det klart at vi i Norge skal bli et lavutslippssamfunn i 2050. Elektrifiseringen av samfunnet, og spesielt transportsektoren, er utpekt som å være en betydelig del av løsningen for å nå våre klimamål. Klimaendringene er en av vår tids største trusler, og i Bodø Energi vil vi være en del av løsningen også i de neste 100 årene. Derfor jobber vi med bærekraft, og satser på grønn omstilling med solceller og elbil-ladere.