Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Bedriftsabonnement strøm

Bodø Energi Kraftsalg har god erfaring med tilpassede strømavtaler til bedrifter.Strømavtale tilpasset din bedrift

Vi forstår at hver bedrift har forskjellige behov - derfor tilpasser vi en avtale som passer for deres behov og forbruksmøntster.

I hovedsak tilbyr vi tre typer strømavtaler for bedrifter. Alle våre strømavtaler tilbys med opprinnelsesgaranti.

  1. Flytende pris
  2. Fastpris 
  3. Forvaltningsavtaler

 Kontakt oss for et uforpliktende tilbud - sammen kommer vi frem til en avtale som passer din bedrift.

Alle bedriftsabonnement på strøm kan tilbys med opprinnelsesgarantier.

Vi er totalleverandør av energiløsninger

I Bodø Energi Kraftsalg tar vi miljø og bærekraft på alvor. Vi har vært miljøfyrtårn siden 2009 og jobber stadig for å forbedre oss. Stadig større del av samfunnet elektrifiseres og vi ser muligheten og gevinsten som ligger i grønne løsninger. Derfor satser vi på grønn utvikling; solceller, energieffektivisering og ladeløsninger for elbiler. 

En investering i solceller og elbilladere er en investering i fremtiden og miljøet. Solceller har svært god virkningsgrad i Nord, da de produserer best i kalde temperaturer. Solcelle-paneler har lang levetid og sikrer egenprodusert energi og lavere effektledd i mange år fremover. Vår smarte elbilladere leverer høy effekt på maksimalt 22kW og skreddersyes etter behov - også som leasing.

Kontakt oss for et hyggelig møte, så ser vi på hva vi kan tilby dere av totalløsninger.

Kontaktpersoner bedriftsavtaler

Send oss en melding


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen