Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Kjære unge: Velg yrkesfag!

1. Mars er fristen for å søke videregående opplæring. Vi ønsker oss flere flinke unge.

Stadig flere jenter velger elektrofag å videregående

Følg drømmen

Å velge studieretning kan for mange være et vanskelig valg. De siste årene har færre valgt yrkesfalig studieretning og blant søkerne er tydelig mindretall av jenter.

En fersk undersøkelse av Opinion viser at få foreldre anbefaler bygg- og anleggsfag til barna sine. Kun 10% av foreldrene til jenter i tiendeklasse anbefaler bygg- og anleggsfag til sine døtre, mens 26% ville anbefalt samme utdanning til en sønn.

I Bodø Energi-konsernet jobber det mange flinke unge som har valgt yrkesfaglig studieretning. eksempelvis Heidi eller Mats som er energimontører. De stortrives begge to, og Heidi har en klar oppfordring til jenter:

- Jeg trives veldig godt i jobben, og håper flere jenter vil gå denne yrkesretningen. Det anbefales!

Vi ønsker alle unge lykke til med valg av studieretning, tør å prøve det du har lyst til og husk at unge folk med engasjement og innsatsvilje er en ressurs vi ønsker oss!

Positiv økning

Heidi jobber som energimontør i Bodø Energi-konsernet og stortrives!Tall fra Utdanningsdirektoratet viser at flere jenter søker seg til elektrofag. Aldri før har det vært flere jenter som søker seg til bygg- og anleggsteknikk, elektrofag og teknikk og industriell produksjon enn for skoleåret 2020-21. Vi håper på slik positiv økning også for kommende skoleår!

For skoleåret 2020-21 utvides antall yrkesfaglige utdanningsprogram fra åtte til ti og totalt er det 1300 flere søkere til yrkesfaglige utdanningsprogrammer på Vg1 enn til studieforberedene utdanningprogram.

Vi ønsker oss flere flinke unge!

Energibransjen er i rask endring og vi ønsker oss flere på laget for å skape morgendagens energiløsninger. Bodø Energi-konsernet har over 200 medarbeidere som jobber innenfor våre tre forretningsområder; fjernvarme, entrepenørvirksomhet, og kraftomsetning/salg. I konsernet har vi også fellestjenester som økonomi, regnskap, HR og HMS.

Vår bransje har behov for de beste folkene og derfor er det positivt med flere søkere til yrkesfaglige stydieretninger - og at også flere jenter søker. Jenter mestrer elektrofag like godt som guttene! Hos oss jobber mange dyktige damer, eksempelvis Heidi som stortrives som energimontør. Les mer om Heidi her!

Registrer din CV her / søk lærlingplass

Bodø Energi-konsernet søker ung kompetanse for morgendagens energiløsninger. Vi har tradisjon for å gi unge muligheter og ansvar.
Vi tar imot både lærlinger og trainee'er, her kan du lese mer og søke plass hos oss: 

Les mer og søk her!

 

Vi trenger unge på laget for å skape morgendagens energiløsninger! Søk jobb hos oss!
 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå