Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Takk til Bodø VGS og Bodø Spetakkel!

Bodø Spetakkel arrangeres denne uken av musikk- og danselinja ved Bodø Videregående. Vi er med som støttespiller og takker for et fantastisk initiativ!

Bodø VGS holdt en flott oppvisning på Tusenhjemmet i Bodø- Vi er stolt sponsor.

Ei uke med musikk og dans over hele byen

Elevene fra musikk- og danselinja ved Bodø Videregående skole holder 24-28 februar 2020 konserter og opptredener over hele byen. Vi er med som støttespiller og tok turen til opptreden på Tusenhjemmet i Bodø. Selv sa elevene at de hadde satt sammen det beste fra musikk- og danselinja med et variert program. Forestillingen innholdt både tre danseopptredener, klassisk sang, klarinett, fløyte og piano - alt sammen med høyt nivå. 

Bodø Spetakkel imponerte med høyt musikalsk nivå

Forestillinger for alle i hele byen

Hele uken har Bodø Spetakkel fylt Bodø by med dans og musikk, med opptredener både i Glasshuset, City Nord, Stormen, Dama Di og mye annet. Også de som ikke lett kommer seg på kulturarrangementer har fått med seg opptredener, med arrangement på sykehjem. Vi setter stor pris på initiativet og håper mange tar turen for å få med seg en konsert. Sjekk Bodø Spetakkel's facebook side for program og mer informasjon om opptredener.  

Sammen skaper vi steder hvor folk trives

I Bodø Energi tror vi på samarbeid og vi ønsker oss levende lokalsamfunn. Derfor er en viktig del av vår statgi å gi tilbake til lokalsamfunnet og være en aktiv bidragsyter til lokal utvikling. Vi takker Bodø Videregående og Bodø Spetakkel for et fantastisk initiativ og for at vi ble spurt om å være med som støttespiller. Sammen skaper vi levende lokalsamfunn og utvikling, derfor håper vi alle får med seg Bodø Spetakkel og heier fram byens spirende dansere og musikere!

 

 

 Bodø VGS arrangerer Spetakkel og vi er stolt sponsor og takker for en fantastisk opptreden!

Les mer her om vårt bidrag til lokalsamfunnet og alle vi støtter! 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå