Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Takk til alle som holder Norge i gang!

Tiden vi er inne i viser hvor sårbare vi er og hvor avhengige vi er av gode infrastrukturer og dyktige fagfolk. Tusen takk for innsatsen!

Sikker tilgang til strøm og varme er viktig året rundt, men nå under korona-pandemien blir det ekstra tydelig hvor avhengige vi er av sikker forsyning. Viktige samfunnsinstitusjoner som sykehus, legekontor og andre beredskapsfunksjoner er avhenige av sikker strømforsyning for å kunne behandle pasienter.

I tillegg er strøm og varme også viktig for alle som er hjemme i karantene, som jobber hjemmefra eller som har fjernundervisning. Alle som er i beredskap for å sikre energiforsyningen og andre viktige samfunnsfunksjoner fortjener en ekstra takk i disse dager!

Bodø Energi Kraftsalg gjør sitt for å forhindre spredning av COVID-19

Takk til alle elektrikere, energimontører, butikkansatte, helsepersonell og andre som holder Norge i gang!

I Norge har vi et godt utbygd strømnett, mange anlegg som produserer fornybar energi og dyktige fagfolk som sørger for at vi til enhver tid har sikker tilgang til ren energi. Nå er jobben som gjøres for sikker forsyning av strøm viktigere enn noensinne.

Som leverandør av kritisk infrastruktur har Bodø Energi-konsernet egne beredskapsplaner som for tiden er utvidet for at vi skal begrense smittefaren for koranaviruset, og sørge for sikker tilgang til energi.

Bioanlegget Keiseren produserer fornybar varme til Bodø By

Bioanlegget Keiseren på Rønvikjordet leverer varme produsert av returtreflis til omtrent 70 kunder i Bodø, blant dem Nordlandssykehuset. Driftspersonellet på Keiseren har gode rutiner og er tilgjengelig døgnet rundt hele året for å sikre leveransen av varme.

Frost Kraftentreprenør er Nord-Norges største kraftentreprenør med omtrent 200 ansatte spredt på lokasjoner i Nordland, Troms og Finnmark. Frost er totalleverandør av entreprenørtenester innen utbygging, drift og vedlikehold og beredskap av elektrisk infrastruktur, samt elsikkerhet i hele Norge.
Disse dyktige ansatte arbeider ute under tøffe forhold for å bidra til at vi alle har tilgang til strøm.

 

 Er du bekymret for strømregningen din? Vi hjelper deg! Les mer her.

 Bodø Energi Kraftsalg er av og for kundene sine - vi hjelper deg!

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå