Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Takk for at du handler lokalt!

Tusen takk til alle våre kunder som gjør det mulig for oss å sponse lokal idrett, kultur og frivillighet. Vi står sammen!

Vi gir tilbake til lokal idrett, kultur og frivillighet

Vi er et lite kraftselskap basert i Bodø med over 100 år lokal historie. For oss er hver enkelt kunde viktig og vi er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet, derfor sponser vi lokal idrett, kultur og frivillighet.

Hvert år er vi med på å bidra til at barn og unge får spille håndball, fotball, skate, bokse, synge i kor og mye mer! Her kan du lese mer om alle vi støtter, og søke støtte til din forening. Handler du lokalt er du med på å skape levende lokalsamfunn og støtte tilbud til barn og unge.

 

Vi bryr oss

God kundeservice er en selvfølge for oss og vi er opptatt av å sette kunden i fokus. Derfor har vi ingen robot på telefonen, men hyggelige rådgivere med lang erfaring som svarer etter kort tid. Vi kan også kontaktes i vår app Bodø Energi, på epost eller under 'mine sider'.

Vi forstår at korona-viruset er en stor bekymring og skaper ekstra utfordringer for mange. Kontakt oss dersom du har problemer med å betale strømregningen din, så hjelper vi deg! 

Bodø Energi Kraftsalg jobber for god kundeservice og er her for kundene sine

Bærekraft er viktig for oss - vi satser grønt

Bærekraft og samfunnsansvar har alltid vært viktig for oss. Positiv og ansvarlig utvikling har lenge vært en del av våre verdier, og vi jobber for å kontinuerlig effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og vår eier. Derfor er bærekraft en naturlig del av vår stratgi:

- Vi skal drive vår virksomhet på en bærekraftig og etisk ansvarlig måte, samt spille en verdiskapende nøkkelrolle i utviklingen av vår region til beste for klima og miljø.

I Bodø Energi ønsker vi å være en del av det grønne skiftet. Vi vil gjøre grønn teknologi tilgjengelig både for privatpersoner og bedrifter, derfor satser vi på solceller og ladeløsninger for elbiler, i tillegg til gode strømavtaler. Elektrifisering er utpekt av Klimakur 2030-rapporten som det viktigste enkelt-tiltaket for å halvere klimagassutslippene innen 2030. Ved å produsere egen grønn energi med solcellepaneler vil vi kunne tilgjengeliggjøre energi til andre samfunssnyttige formål.

 

Bodø Energi Kraftsalg selger solceller og elbilladere

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå