Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Spotpris

Spotpris er en strømavtale der du betaler den faktiske prisen på strømbørsen NordPool time for time.


Spotpris

PrisSpotpris Påslag4,9 øre/kWh FastbeløpKr 39,- pr. måned
Bestill
Alt på en regning
Ingen bindingstid
Ingen bruddgebyr
Ingen forskuddsbetaling
Du bidrar til ditt eget lokalsamfunn

Spotpris er en strømavtale der du betaler den faktiske prisen på strømbørsen Nord Pool time for time. Prisene bestemmes av tilbud og etterspørsel på strømbørsen. Med spotpris har du som kunde større mulighet til å påvirke strømregningen din ved å bruke strøm i deler av døgnet hvor strømprisen normalt er lavest (f.eks. midt på dagen eller sent på kvelden).

Dersom du ønsker å redusere strømregningen din og fokusere på å bruke strøm i de timene i døgnet strømprisen er lavest, vil dette være en riktig strømavtale for deg. Eksempelvis kan du spare noen kroner ved å lade elbilen din om natten, da strømprisene er lavere enn på dagtid.

Månedsprisen blir da beregnet ved at forbruket pr. time blir multiplisert med timeprisene fra Nord Pool Spot for den aktuelle timen. Påslag som inkluderer dekning av elsertifikat og administrasjonsgebyr kommer i tillegg på din strømfaktura. 

Når du bestiller strøm av oss, så ordner vi alt det praktiske. Du trenger ikke å kontakte din forrige strømleverandør eller nettselskap om at du skal få levert strøm av Bodø Energi. 

Avtalen har ingen bindingstid.

Vi sponser lokal idrett, kultur og frivillighet - handler du hos oss bidrar du til ditt eget lokalsamfunn!

Her kan du sjekke timepriser på strømbørsen Nord Pool. Husk å velge riktig prisområde og velge riktig valuta. (Bodø og Salten Ligger i NO4, også kalt Tromsø på Nord-Pool).

Prisliste for våre strømprodukter for privatmarkedet er tilgjengelig her.

Avtalen kan sammenlignes med andre avtaler på Forbrukerrådets strømprisportal, strømpris.no.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå