Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Innkjøpspris

Innkjøpspris er en god og oversiktlig strømavtale som følger markedsprisen. Du får strømmen til prisen vi kjøper den inn for!


Innkjøpspris

PrisFastsettes etterskuddsvis Påslag inkl. elsertifikat4,9 øre/kWh FastbeløpKr 29,- pr. måned
Bestill

Billig strøm Innkjøpspris

Innkjøpspris følger prisutviklingen på kraftbørsen Nord Pool. Strømprisen du betaler baseres på et gjennomsnitt av markedsprisen og vektlegges når på døgnet forbruket er størst. Innkjøpspris utregnes etterskuddsvis og vil inneholde gebyrer, renter og andre handelskostnader som Bodø Energi har til innkjøpet av kraft. Historisk sett har denne kostnaden variert mellom 0,6 - 1,5 øre per kWh. I tillegg kommer et månedlig fastbeløp på kr. 29,- og 4,9 øre/kWh i lovpålagt elsertifikat (priser gjelder kunder med strømabonnement i Nord-Norge da det er MVA-fritak for private kunder som bor i Nord-Norge).

Fordi denne avtalen følger markedsutviklingen, vil strømprisen variere i løpet av året, eksempelvis er det ofte dyrere på vinteren når det er kaldt og forbruket er høyt. Avtalen har ingen bindingstid. Prisen gjelder for et forbruk inntil 50.000 kWt.

Vi sponser lokal idrett, kultur og frivillighet - handler du hos oss blir pengene i lokalsamfunnet.

Prisliste for våre strømprodukter for privatmarkedet er tilgjengelig her.

Avtalen kan sammenlignes med andre avtaler på Forbrukerrådets strømprisportal, strømpris.no.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå