Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Innkjøpspris

Innkjøpspris er gjennomsnittet av spotprisen. Du får strømmen til prisen vi kjøper den inn for!


Innkjøpspris

PrisFastsettes etterskuddsvis Påslag inkl. elsertifikat4,9 øre/kWh FastbeløpKr 29,- pr. måned
Bestill
Alt på en regning
Ingen bindingstid
Ingen bruddgebyr
Ingen forskuddsbetaling
Du bidrar til ditt eget lokalsamfunn

Innkjøpspris følger prisutviklingen på kraftbørsen Nord Pool. Strømprisen du betaler baseres på et gjennomsnitt av markedsprisen og vektlegges når på døgnet forbruket er størst. Innkjøpspris utregnes etterskuddsvis og vil inneholde gebyrer, renter og andre handelskostnader som Bodø Energi har til innkjøpet av kraft. Historisk sett har denne kostnaden variert mellom 0,6 - 1,5 øre per kWh. I tillegg kommer et månedlig fastbeløp på kr. 29,- og 4,9 øre/kWh i påslag inkludert lovpålagt elsertifikat (priser gjelder kunder med strømabonnement i Nord-Norge da det er MVA-fritak for private kunder som bor i Nord-Norge).

Fordi denne avtalen følger markedsutviklingen, vil strømprisen variere i løpet av året, eksempelvis er det ofte dyrere på vinteren når det er kaldt og forbruket er høyt. Avtalen har ingen bindingstid. Prisen gjelder for et forbruk inntil 50.000 kWt.

Når du bestiller strøm av oss, så ordner vi alt det praktiske. Du trenger ikke å kontakte din forrige strømleverandør eller nettselskap om at du skal få levert strøm av Bodø Energi. 

Vi sponser lokal idrett, kultur og frivillighet - handler du bidrar du til ditt eget lokalsamfunn!

Prisliste for våre strømprodukter for privatmarkedet er tilgjengelig her.

Avtalen kan sammenlignes med andre avtaler på Forbrukerrådets strømprisportal, strømpris.no.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå