Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Glimt-strøm #ActionNow

Ja, vi ælska Bodø/Glimt!
Eneste avtalen som dekker forbruket ditt med 100% fornybar strøm fra nordnorsk vannkraftverk.


Glimt-strøm #ActionNow

PrisFastsettes etterskuddsvis ElsertifikatInkludert i prisen Fastbeløp39,- pr. måned Støtte til Glimt10,- pr. måned
Bestill
100% fornybar strøm
Eksklusive Glimt-fordeler
Mange lokale kundefordeler
Lokal leverandør

Glimt-strøm#ActionNow - Ole Angellsen og Svetlana Hansen

Vi har støtta Bodø/Glimt i både mot- og medgang. Vi mein at Bodø/Glimt e viktig for en levende by. For barn og ungdom og ekte idrettsglede. Dette e vår egen strømavtale for det vi elska.

Med Glimt-strøm #ActionNow får du en avtale med strømpris som blir fastsatt etterskuddsvis basert på et gjennomsnitt av dagsprisene for siste måned. Denne prisen følg markedssvingningan, som betyr at strømprisen vil varier i løpet av året. I tillegg tilbyr vi egne kundefordela for kunda med Glimt-strøm. Bl.a. rabatter i Glimtshop, billettrabatter og andre Glimt-fordeler.

Kjøp Glimt-Strøm for 100% nordnorsk vannkraft med opprinnelsesgaranti fra Svartisen vannkraftverk.

Bærekraft er viktig for oss og vi gir alt med #ActionNow for en bærekraftig framtid. Derfor inkluderer avtalen opprinnelsesgarantie fra Svartisen vannkraftverk for 100% nordnorsk vannkraft. Her kan du les mer om opprinnelsesgarantier.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå