Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Glimt-strøm #ActionNow

Ja, vi ælska Bodø/Glimt! Eneste avtalen som dekker forbruket ditt med 100% fornybar strøm fra nordnorsk vannkraftverk.


Glimt-strøm

PrisFastsettes etterskuddsvis Påslag inkl. elsertifikatInkludert i prisen FastbeløpKr 39,- pr. måned Støtte til GlimtKr 10,- pr. måned
Bestill
100% fornybar strøm
Eksklusive Glimt-fordeler
Mange lokale kundefordeler
Lokal leverandør

Glimt-strøm#ActionNow - Ole Angellsen og Svetlana Hansen

Vi har vært stolt støttespiller til Bodø/Glimt i både motgang og medgang. For oss er Bodø/Glimt viktig for en levende by, for barn og ungdom og ekte idrettsglede. Derfor har vi lagd en egen strømavtale hvor du støtter klubben i ditt hjerte over strømregningen.

Med Glimt-strøm#ActionNow får du en avtale med strømpris som blir fastsatt etterskuddsvis, basert på et gjennomsnitt av dagsprisene for siste måned. Denne prisen følger markedssvingninger, noe som betyr at strømprisen vil variere i løpet av året.

Kjøp Glimt-Strøm for 100% nordnorsk vannkraft med opprinnelsesgaranti fra Svartisen vannkraftverk.

Bærekraft er viktig for oss og vi gir alt med #ActionNow for en bærekraftig framtid. Derfor inkluderer avtalen opprinnelsesgarantier fra Svartisen vannkraftverk for 100% nordnorsk vannkraft. Du kan lese mer her om opprinnelsesgarantier.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå