Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Smart Styringspakke

Styringspakken har alt du trenger for å oppgradere ditt hjemme til et fullverdig smarthus.


Etableringsgebyr500 kr Pris pr mnd239 kr Periode2 år Totalt6.236 kr
Bestill
1 x Smarthub (Z-wave & ZigBee)
1 x HAN-sensor
2 x Fibaro Multisensor
2 x Fibaro veggplugger
2 x Fibaro Dør- og vindusensor

Smarthus teknologi - smart styringspakke levert av Futurehome

Sett opp automasjoner som reduserer strømforbruket.

Med disse smartproduktene kan du enkelt sjekke om dører og vinduer er lukket, hvilken elektronikk som drar mye strøm, eller skru av panellovnen når stuevinduet står åpent.

Veggpluggene har trådløs styring og enkel installasjon. Enheten lar deg styre strømtilgangen på enheter inntil 2500W. Den har også en unik strømmålingsfunksjon som viser deg hvor mye strøm som går til tilkoblede enheter. Med veggpluggen kan du skru av elektronikk i standby-modus, regulere gamle panelovner etter termostaten, eller slå på kaffetrakteren når du står opp om morgenen. Mulighetene er mange!

Smarthus teknologi i Bodø

Multisensoren registrer både lys, temperatur og bevegelser. Med denne enheten kan du programmere veggpluggene til å skru seg av og på basert på forskjellige variabler. Skru på belysningen når noen beveger seg inn i et rom eller reguler panelovnene slik at de altid holder en romtemperatur på 21 varmegrader.

Med vindussensorer kan du lufte uten at panelovnene gløder på maks styrke. Sensoren signaliserer at vinduet er åpent og at panelovnen under vinduet skal slå seg av. Sensoren lar deg også se om og når en dør eller et vindu står åpent.

Alle enhetene kan legges til og konfigureres i Futurehome sin Smarthub. Ved hjelp av HAN-sensoren kan du se hvilke automasjoner som gjør utslag på strømforbruket. Kanskje noen små justeringer reduserer strømforbruket ytterligere?

Nettside og CMS: Digitalt Byrå