Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Hvilken strømavtale skal jeg velge?

Bodø Energi Kraftsalg er et lite kraftselskap med syv ansatte basert i Bodø og Rødøy. Vi er genuint opptatt av kundene våre - derfor har vi ingen liten skrift, ingen forskuddsfakturering og heller prøver så godt vi kan å gjøre alle kunder til å bli fornøyd. I tillegg til billige strømavtaler har vi kundefordeler i vår app 'Bodø Energi' med blant annet eksklusive rabatter og konkurranser.

Hva slags avtale som vil lønne seg for deg, avhengig av din bosituasjon, strømforbruk og interesse for strøm og strømpriser. Hvis du er opptatt av strømpriser og ønsker å påvirke din strømregning med å være bevisst når tid på døgnet du bruker strøm bør du da velge Spotpris.

Hvis du derimot ikke ønsker å bruke tid på å følge med timepriser og kanskje blir stresset av å vite at du bruker mye strøm når strømmen er dyrest, anbefaler vi deg å velge Innkjøpspris. Innkjøpspris er en avtale hvor du betaler en gjennomsnittlig pris av alle timer i en kalendermåned.

Dersom du er opptatt av forutsigbarhet og ønsker å ha en strømpris å forholde deg til i en tidsperiode fra 1 til 3 år, anbefaler vi deg å velge Fastpris. Det er vanskelig å si om hvor lurt det er å inngå en fastprisavtale på forhånd, da du vil kunne regne om du har tjent eller tapt på å ha denne avtalen kun etter avtaleperioden er gått ut. Samtidig viser statistikken at Fastpris er ikke blant de billigste strømavtaler over tid.

Er du bedriftskunde? Trykk her for å se våre strømavtaler for bedrift.