Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Når tid skal jeg velge Fastpris?

Du bør velge fastprisavtale når du ønkser deg forutsigbar strømpris. En fastprisavtale kan sammenlignes med fast boligrente. Ingen vet med sikkerhet hva renten vil være om 1-3 år, og det samme gjelder for strømpris. Det som er viktig å tenke på når man skal velge en fastprisavtale er timing. Når det er lite vann i magasinene, lav utetemperatur og prognoser viser lite regn, kan dette tyde på at strømpris vil være høy. Dersom det er mye vann i magasinene, høy utetemperatur og prognoser viser mye regn, kan dette tyde på at strømpris vil holde seg lav.  

Fordelen med å ha en fastprisavtale er at man vet hvilken pris skal man betale til enhver tid, i tillegg til at man slipper store prissvingninger, noe som er vanlig for avtaler som innkjøpspris og timepris.