Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Hva er en AMS-måler (automatisk strømmåler)?

En AMS-måler er en digital måler registrerer ditt strømforbruk og sender det videre til ditt til nettselskap automatisk. Dette gjør at du slipper å lese av måleren selv. AMS er en forkortelse for Avanserte Måle- og Styringssystemer. 

Det er ditt nettselskap som styrer måleren din. De leser av forbruket ditt og sender det videre til oss slik at vi kan fakturere deg for strømmen du har brukt. 

De fleste har etterhvert fått ny strømmåler som måler hvor mye strøm du bruker hver eneste time i løpet av døgnet, og strømprisen varierer også time for time gjennom døgnet.

Det har imidlertid ingen betydning for strømprisen som står på fakturaen din. Strømprisen beregnes på samme måte som tidligere.

Vi benytter gjennomsnittforbruket til alle våre kunder time for time over døgnet og bruker strømprisen time for time over døgnet, til å beregne en gjennomsnittlig strømpris for en hel måned for alle våre kunder. 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå