Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Lys i mørke med Kirkens Bymisjon: Glimtvis

I Bodø Energi heier vi på alle som er med på å skape levende og varme lokalsamfunn. Derfor støtter vi Kirkens Bymisjon og arbeidet de gjør for byen vår. Vi fikk være med på trening med Glimtvis, som er Kirkens Bymisjons gatelag. Heia Glimtvis, sier vi!

Bilde av Glimtvis som er gatefotball-laget til Kirkens Bymisjon

Glimtvis er et viktig og hyggelig fellesskap

Glimtvis er et gatefotballag for alle som har falt litt utenfor. Tilbudet er rusfritt, og en del på laget er i, under eller ferdig med et behandlingsopphold. Det trenger ikke nødvendigvis være rus som er utfordringen, man er velkommen uansett bakgrunn. Laget hadde oppstart høsten 2016, etter initiativ fra en bruker av Kirkens Bymisjons tilbud.

Fotballen skaper et viktig fellesskap, og spillerne forteller at treningene er noe å se fram til. Spillerne har blitt godt kjent, og sammen har de deltatt både i NM og på Idrett mot Rus i Oslo. I november i år en cup for alle gatefotball-lag i Nordland arrangert i Bodø, hvor et lag fra Voksenopplæringen i Bodø gikk av med seier - velfortjent ifølge Glimtvis-spillerne. Turneringen var et initiativ for å etablere flere gatelag, og som resultat ble blant annet lag både i Narvik og Mosjøen opprettet. På Glimtvis har de god lagånd, og man trenger ikke være toppscorer for å være med. Målet er å ha det hyggelig sammen, og vi kan bekrefte at det var veldig god stemning på trening, med både klemmer og high fives!
 

"Kan du klappe, skryte og være glad, så kan du være med i Glitmvis!"

Cato Moan, trener Glimtvis

Fotball for alle

Cato Moan er trener på Glitmvis, og jobber i Kirkens Bymisjon. Cato var med å starte opp Glimtvis, og forklarer at tilbudet ligger under 'Fri' i Kirkens Bymisjon, som tilbyr rehabilitering for de som har behov for ettervern etter rusbehandling eller soning. Det betyr ikke at man trenger å være en del av Fri for å bli med på trening, på Glimtvis er alle velkommen! Cato sier at Glimtvis tar imot nye spillere, og at de gjerne kunne hatt med flere damer på laget. Her kan du lese mer om Glimtvis og ta kontakt.

På Glimtvis spiller både menn og damer sammen, og spillerne har vært alt fra 20-60år. Gatefotball spilles i ballbinger på 22 x 16 meter, og kampene varer i 2 x7 minutter, med ett minutts pause. Hvert lag har 4 spillere per lag på banen; 3 utespillere og 1 keeper. Glimtvis er en hyggelig gjeng hvor folk trives, og i perioder har de hatt 14 oppmøtte på trening. 

Glimtvis ønsker seg flere spillere!

Glimtvis trener to ganger i uka:
Mandag kl.17.30
Onsdag kl.17.30
Rapida i Nordstrandveien 41.
Besøk Glimtvis' nettside for mer info. 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå