Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Fremtidsrettet elbil lader av høy kvalitet


Laderen vi tilbyr er av merket Zaptec, som er en av de beste elbil laderne du kan få i dag. I hovedsak finnes det to type ladere; smarte ladebokser og enkle ladebokser. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen. Zaptec er en smart type 2 lader, som for eksempel lar deg lese av ladeforbruket i sanntid, velge brukertilgang, låse ladekabelen fast i ladestasjonen og også sikre deg trygg lading med innebygd jordfeilvern type B.

Fordi jordfeilvern er innebygget i selve laderen, trenger man ikke jordfeilvern i sikringsskapet, kun en automatsikring og dobbeltisolert kabel mellom lader og sikringsskap. Dette gjør installasjonen mer kostnadseffektiv. I tillegg slipper du å gjennomføre jevnlige tester av jordfeilvern, da smart laderen automatisk tester jordfeilvernet selv før hver eneste lading! Zaptec er både utviklet, designet og produsert i Norge, som sikrer at ladeboksen tåler å henge ute i all slags vær.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå