Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Er du bekymret for strømregningen under koronautbruddet?

Vi bryr oss

Bodø Energi Kraftsalg er et lite selskap basert i Bodø med 5 ansatte. For oss er lokal utvikling viktig - derfor sponser vi mange idrettslag, foreninger, arrangementer og annet. Situasjonen vi befinner oss i viser hvor viktig det er at vi står sammen og støtter hverandre. Hver enkelt kunde viktig for oss, og vi gjør vårt beste for å hjelpe kundene våre. Vi har stor forståelse for at korona-viruset er en stor bekymring og skaper ekstra utfordringer for mange.

Bekymrer du deg for strømregningen?

Vi forstår at situasjonen vi befinner oss i er vanskelig - og vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe. Hvis du er i en situasjon hvor du får betalingsproblemer anbefaler vi deg å ta kontakt med oss før forfallsdato, så hjelper vi deg med betalingsutsettelse eller oppdeling av faktura. I vår app Bodø Energi har du oversikt over forbruket ditt, faktura og du har mulighet til å utsette betalingen.

Kontoret vårt er stengt for kundemottak for å forhindre smitte av korona-viruset, men våre hyggelige rådgivere har lang erfaring og svarer deg raskt på telefon eller epost:  
Telefon: 75 54 51 00
Telefontid: hverdager 09:00 - 15:30.
Epost: kunde@bodoenergi.no

Du kan også se svar på vanlige spørsmål her

Heldigvis er strømprisen rekordlav

Selv om strømregningen ikke er det man tenker mest på i disse tider, er det heldig at strømprisen er rekordlav. For februar var strømprisen på sitt laveste på 20 år, noe som skyldes blant annet en uvanlig mild og regnfylt vinter som har fylt opp vannmagasinene. Den billigste strømmen er uansett den du ikke bruker, her kan du lese våre sparetips.

I tillegg til å betale for strøm, betaler du for nettleie. Nettleie er en utgift du betaler for å bruke strømnettet i området du bor. Nettleie må du betale uavhengig av hvilken kraftleverandør og strømavtale du velger. Vi strømleverandører er strengt adskilt fra nettselskaper av energiloven og Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), og vi har ingen anledning til å påvirke nettleie. For spørsmål knyttet til nettleie må du kontakte ditt nettselskap. 

For Bodø Energi Kraftsalg er hver enkelt kunde viktig

Nettside og CMS: Digitalt Byrå