Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Før du bestiller

Sjekk dette:
  • Om du har overspenningsvern montert i sirkingsskapet.
  • Om du har plass til en sikring og evt. overspenningsvern i sikringsskapet.
  • Om du har åpnet HAN-port på strømmåler. Mer info om dette finner du på Arva sin hjemmeside.
  • Om det er tilstrekkelig internett-dekning/zigbee-dekning mellom der komponentene skal monteres.
  • Om det er ledig stikkontakt ved internettmodemet slik at smarthub kan kobles til.

Laderen må være tilkoblet internett for å snakke med smarthub, HAN-sensor og puck-relé. Det må derfor være tilstrekkelig internett-dekning/zigbee-dekning mellom komponentene. Dette er et krav for å få Enova-støtte.

Hvis du ikke har overspenningsvern må den installeres sammen med laderen. Prisen på ferdig montert overspenningsvern er fra kr 3000 inkl. mva og faktureres direkte fra installatør.

Usikker om du har overspenningvern eller nok plass i sikringsskapet? Last opp bilde av ditt sikringsskap inkl. kursfortegnelsen i bestillingsskjemaet, eller send til kunde@bodoenergi.no, så hjelper vi deg med det tekniske.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå