Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Elbillader for private hus

Ladepakke inkl. Zaptec Home lader, bakplate og installasjon


Elbillader + montering

Pris329 kr/mnd Periode5 år Totalt 19. 740kr Kontant betaling16.990 kr (Pris for ikke strømkunder er 17.990,-)
Bestill
Maks ladefart
Trygghet for deg og familien
Passer alle typer elbil
Gunstig nedbetaling

Bilde

Trygg og rask lader ferdigmontert hjemme

 • Smart elbillader for alle bilmodeller.
 • Kvalitetslader med enkelt oversikt over forbruk.
 • Lading med stikkontakt er brannfarlig og kun tillatt midlertidig.
 • Maks ladefart utfra hvor mye strøm du har i huset og hvor mye strøm din bilen kan motta.
 • Vi ordner hele prosessen for deg - prisen er inkludert installasjon.
 • Gunstig nedbetaling eller kontantbetaling.

Fordelen med å montere smart ladestasjon hjemme er at ladingen går betraktelig raskere, i tillegg til at det trygt for deg og familien. Vår løsning inkluderer eget verktøy for enkel oversikt over forbruk. Hastigheten på lading avhenger kort sagt av hvor mye strøm du har i huset, og hvor mye din bil kan motta. Maksimalt kan du lade opp bilen til en rekkevidde på 110 km på en time (opptil 32A).

Ladepakken inkluderer:

 • ZAPTEC Home ladestasjon.
 • Installasjon fra sertifisert installatør.
 • Gratis 4G t.o.m. september 2021 (valgfritt).

Kontakt leder for salg og marked Svetlana Hansen for en hyggelig prat:

Salgssjef Svetlana Hansen har god erfaring med elbilladere og gir deg et godt tilbud.

 
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

Vi tar hånd om hele prosessen og tilbyr gunstig nedbetaling

Markedet for elbilladere er i stor vekst, og det finnes i dag mange valgmuligheter. I tillegg til å velge en lader av god kvalitet, bør du som huseier også påse at selve ladeboksen og monteringen blir gjort innen de nye normer og forskrifter.

Fordelen med å velge oss som leverandør, er at vi hjelper deg med hele prosessen. Ved bestilling kontakter vi en elektriker som tar seg av alt det tekniske og installerer laderen for deg. Du kan velge å nedbetale hjemmeladeren over tid, eller å betale hele laderen i et engangsbeløp. Ved nedbetaling betaler du for lader og installasjon over strømregningen.

Før du bestiller sjekk:

 • Wi Fi signal der laderen skal monteres
 • om du har overspenningsvern montert i sirkingsskapet
 • om du har plass til en sikring og evt. overspenningsvern i sikringsskapet

For stabil funksjonalitet av ladestasjonen må ZAPTEC Home ha god Wi-Fi internettforbindelse. Du kan velge å bruke den integrerte 4G tilkobligen (gratis t.o.m. september 2021) eller koble ladeboksen til eksisterende WiFi nettet i ditt hus. Du kan selv måle internettsignal der ladestasjon skal monteres ved bruk av f.eks. Wi-Fi Analyzer app. Styrken på Wi-Fi bør være -75 eller lavere (mot null). Har du dårligere signal bør du montere en forsterker (repeater) før selve installasjonen. Forsterkeren må stilles inn til 2,4 GHz og kanal mellom 1 og 11.

Dersom du ikke har overspenningsvern, må den installeres sammen med laderen. Pris på overspenningsvern ferdig montert er kr 2.250 inkl. MVA, og faktureres direkte fra installatør.

Usikker om du har overspenningvers eller har nok plass i sikkringsskapet? Send oss bilder av sikringsskapet sammen med kursfortegnelsen til kunde@bodoenergi.no og vi vil hjelpe deg med alt det tekniske. 

Fremtidsrettet lader av høy kvalitet

Laderen vi tilbyr er av merket Zaptec, som er en av de beste elbilladerne du kan få i dag. I hovedsak finnes det to type ladere; smarte ladebokser og enkle også kalte "dumme" ladere. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen smartere, enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen. ZAPTEC Home er en smart lader, som for eksempel lar deg lese av ladeforbruket i sanntid, velge brukertilgang, låse ladekabelen fast til ladestasjonen og også sikre deg trygg lading med innebygd jordfeilbryter.

Zaptec er både utviklet, designet og produsert i Norge, som sikrer at ladeboksen tåler å henge ute i all slags vær.

Standard installasjon inkludert i prisen

Les her hva standard installasjon inkluderer

Brukermanual Zaptec HOME

Tekniske spesifikasjoner (PDF/191.08 KB)

Nettside og CMS: Digitalt Byrå