Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Lading av tjenestebilder + tilby lading til ansatte og kunder

Ladetorg er en god løsning for bedrifter som har behov for elbillading. Vi sender elektriker på gratis befaring!

Bodø Energi Kraftsalg tilbyr elbilladere til bedrifter - også som leasing.

Effektiv og enkel lading

Elbilsalget øker, og å anlegge ladetorg er en investering i fremtiden. Med ladetorg fremstår bedriften som attraktiv og fremtidsrettet, i tillegg til flere andre fordeler:

  • Bedriften tilrettelegger for trygg og lovlig lading.
  • Ladetorg gir mulighet for elektrifisering av bilparken - positivt både for bærekraft og driftskostnader.
  • Anlegget kan benyttes både av ansatte, besøkende kunder eller beboere i området.
  • Laderne leveres med gratis administrasjonssystem.
  • Investeringen kan dekkes via ladeinntekter.
  • Anlegget kan enkelt utvides med flere ladeplasser etter behov.

Vi hjelper din bedrift med en løsning tilpasset behov. Laderen leveres med et gratis administrasjonsverktøy som gjør oversikt over forbruk og kostnader enkelt å administrere.
 

Kontakt vår ekspert innen elbillading 
 

Roy Navjord - vår ekspert innen elbillading

Roy Navjord

Telefon: (+47) 468 38 447
E-post: roy.navjord@bodoenergi.no

Slik fungerer det - gratis befaring!

Bodø Energi Kraftsalg sender elektriker til en gratis befaring for å kunne beregne pristilbud for montering av ladestasjonene. Prisen vil variere ift arbeidsomfanget, antall ladere, tilgjengelig kapasitet, behov for graving osv.

Når ladetorget er installert på parkeringsplassen, vil alle ansatte og besøkende med elbil kunne lade uavhengig av biltype. Integrert betalingsløsning gjør det mulig for din bedrift å innhente inntekter om ønskelig, ved å bestemme separate priser for ansatte og besøkende.

Bodø Energi Kraftsalg tilbyr elbilladere til bedrift - også som leasing

Unik lader med fasedeling: opptil 60% mer effektivt

I hovedsak finnes det to typer ladere: smarte ladebokser og enkle ladebokser. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen. Zaptec lader er en smartlader, som for eksempel gir deg kontinuerlig oversikt over forbruk. I tillegg har Zaptec et unikt system for fasedeling, som i praksis betyr at strømmen deles og prioriteres mellom bilene.

På denne måten vil kapasiteten av tilgjengelig strøm utnyttes mer effektivt. Eksempelvis vil en bil som er nesten fulladet få tilført mindre strøm enn biler som er nesten utladet, og dermed vil strømkapasiteten utnyttes og fordeles best mulig - opptil 60% mer effektivt enn tradisjonelle ladesystemer.

 

 

Kontakt oss


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen