Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Elbillader er en investering som lønner seg

 

Smart ladestasjon for elbillading hjemmeLade din elbillader enkelt hjemme med Zaptec hjemmelader

 

De aller fleste elbil-eiere lader bilen sin hjemme, da det er billigst og lett tilgjengelig. Med elbillader installert hjemme kan du lade når det passer deg - trygt, kjapt og billig.

Bilen vår står parkert mange timer i døgnet, når vi er på jobb eller hjemme. Å lade elbilen hjemme er det billigste alternativet, da du kun betaler for strømmen du bruker, og ikke for parkeringen slik du ofte gjør på kommersielle ladeanlegg.

Å installere elbillader hjemme er en investering i fremtiden!

 

 

Elbillader med innebygd jordfeilvern type B, trygg og sikker

 

Lad 10 ganger raskere med ladestasjon enn med stikkontakt

 

Ladestasjonen gir deg maks ladehastighet ut fra kapasiteten på strømenttet og hastigheten elbilen kan lades med. Med en ladehastighet på 22kilowatt kan du lade elbilen opp til en kjørelengde på opptil 110 kilomenter i løpet av en time.

Mange elbilladere har kun 3,6kW ladekapasitet. Nyere elbilmodeller har høy ladekapasitet, og da lønner det seg å velge en lader som kan tilføre like mye som bilen kan motta, slik at du lader raskest mulig. Zaptec-laderen leverer maksimalt 22kW.  

 

 

Elbil ladeløsning fra Bodø Energi Kraftsalg er billig og enkeltElbillader som passer alle biltyper

Zaptec-laderen vi leverer passer til alle biltyper, enten det er Tesla, Nissan, Volvo eller Jaguar. Laderen har anbefalt Type 2 inngang, etter internasjonal standard. Du trenger med andre ord ikke å bytte ladestasjon selv om du bytter bil i fremtiden. Det er også enkelt å utvide med en ekstra ladestasjon slik at du kan lade to elbiler samtidig.

Les mer her om laderens tekniske spesifikasjoner

Elbilladeren vi leverer kan både monteres som frittstående stolpe, eller som ladeboks hengende på vegg eller gjerde.

 

 

 

 

 

Vi hjelper deg med en løsning som passer ditt behov

 

I Bodø Energi Kraftsalg setter vi kundens behov først. Derfor selger vi ladeløsninger for elbil i en rekke varianter - både for enebolig, bedrifter, borettslag eller sameie. Vi tilbyr også gunstig nedbetaling og leasing.

Bestilling inkluderer standard installasjon og gratis befaring av elektriker. Les mer!

Zaptec er en kvalitetslader med utprøvd teknologi, og det er allerede 20 000 Zaptec-ladere i daglig bruk. Laderen er utviklet og produsert i Norge, og tåler derfor utendørs bruk under norske forhold.

Les mer om våre elbil-ladeløsninger og kontakt oss her!