Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Anbefalt lading av elbil i borettslaget

Borettslag og sameier møter en jungel av tilbud og løsninger for lading av elbil. Vi tilbyr en anbefalt løsning for elbil og tilpasser en løsninge etter deres behov.

Bodø Energi Kraftsalg skreddersyr elbil lading etter borettslagets behov

NAF anbefaler løsninger med laststyring av strøm

NAF råder borettslag og sameier til å være fremoverlente i valg av ladestasjon for elbiler.

- Vi råder borettslag og sameier til å ta regien og tenke langsiktig. Vi anbefaler dem å velge løsninger med laststyring av strøm, slik at anlegget er skalerbart med tanke på antall plasser, samt at de har en løsning for å fordele strøm og kostnader rettferdig, sier Nils Sødal i NAF til TU.

Vi leverer Zaptec ladeanlegg, som er et smart patentert ladesystem med mulighet for å lade på 1-fase og 3-fase på samme installasjon. Dette betyr at ladeanlegget prioriterer strømfordeling etter hvilken bil som har størst behov for tilført strøm, noe som sikrer opptil 60% mer effektiv lading enn ved tradisjonelle elbilladere. Elbilladeren har innebygd jordfeilvern for sikker lading og enkel installasjon, og leverer maksimalt 22kW - noe som gjør det mulig å lade opptil 110km i løpet av en time.

Kontakt salgssjef Svetlana Hansen for en hyggelig prat:

Salgssjef Svetlana Hansen har god erfaring med elbilladere og gir deg et godt tilbud.

 
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

 
Borettslagsloven: Beboere har laderett

Etter endring i borettslagsloven har beboere i borettslag rett til å installere ladepunkt. Styret har ikke lenger anledning til å avslå, med mindre det kan dokumenteres svært gode grunner. Regjeringen foreslår at styret i boretsllaget bare kan nekte å installere ladeplass for elbil basert på følgende grunnlag:

  • Dersom det ikke finnes en egnet plass til å installerede ladepunkt.
  • Det kan dokumenteres reell brannfare.
  • Dersom kostandene per seksjon overstiger halvparten av grunnbeløpet i Folketrygden.

Vi tilbyr anbefalt elbillader for borettslag - også med gunstig nedbetaling eller leasing.

Vi forstår at forskjellige borettslag og sameier har forskjellige behov - derfor tilpasser vi en egnet løsning. Vi tilbyr ladestasjon som leasing, hvor ladestasjonen kan kjøpes tilbake etter fem år mot en månedsleie. Vårt ladesystem kan enkelt skaleres oppover i størrelse, slik at dere kan begynne med et lite ladetorg og bygge på med plasser etterhvert.

Ladeboksene kan monteres vegghengt eller som frittstående stolper, og den har smarte løsninger for enkel og oversiktlig betaling per beboer. I tillegg er det muligheter for å lase ladekabelen eller å sette seprarate priser for beboere og besøkende. 
 

Les mer om våre ladeløsninger

Send oss en melding


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen