Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Lage et kartutsnitt

For å kunne levere byggestrømkassen akkurat der du ønsker det, trenger vi å vite nøyaktig plassering på kartet. Vi ber deg derfor å klikke på pil-ikonet som du finner enten i øverste eller nederste høyre hjørne på kartet. Et nytt vindu åpnes i nettleseren og du kan nå zoome inn/ut og velge lokasjon ved å klikke rett i kartet eller skrive adressen i feltet øverst til venstre.

Når du har funnet adressen og bestemt plassering av kassen ta et skjermbilde ved å høyreklikke på museknappen og velg nederste feltet "ta et skjermbilde". Du kan også bruke utklipsverktøy på din PC /MAC. Lagre bildet på din maskin /telefon da du blir bedt til å laste ned dette bilde når du skal fylle bestillingsskjema for byggestrøm.

Vi skal forsøke å montere kassen der du ønsker det så lenge det er ledig kapasitet i strømnettet. Skulle det ikke være kapasitet i strømnettet der du ønsker kassen montert, vil vi kontakte deg angående annen plassering.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå