Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Innstranda IL Skiskyting

De har en profil i klubben der samhold og det sosiale med fokus på å ha det gøy står høyt på agendaen. Det skal også være plass til de som ønsker å satse mer seriøst, og det ser det ut som vi lykkes med.

 

Nyoppstartet idrettslag

Som mange andre idrettslag har vi kjente vi på utfordringene med corona og de tilhørende restriksjonene. Men mot alle odds har vi klart å opprettholde en viss aktivitet, forteller Trond Nilssen, tidligere leder for Innstranda Skiskyting. Nilssen, en av drivkreftene bak Innstranda ILs skiskyttergruppe, har sett klubben vokse siden oppstarten i 2018. På kort tid har de gjort seg bemerket i Holmenkollen, Nordlandscup og kretsmesterskap.

 Idrettsentusiasme på Bestemorenga
- En treningsøkt kan fort koste 500 kroner bare i ammunisjon, og det kommer flere driftskostnader i tillegg. Vårt fokus har alltid vært på samhold, det sosiale og gleden ved idretten. Samtidig ønsker vi å gi rom for de som har ambisjoner om å nå toppen. Det ser ut til at vi treffer godt med denne tilnærmingen, sier Nilssen.

Deres dedikasjon er tydelig. Uansett værforhold er medlemmene ute og trener. Våpen, utstyr og klær kan bli skitne, men det stopper dem ikke. De siste årene har de også investert i egen lagringsbod og vedlikehold av utstyr. Nå er planene i gang for et nytt skiskytteranlegg på Bestemorenga.
 

Visjoner for fremtiden

Bodø har potensialet til å bli en ledende by innen skiskyting. Vi håper at både næringslivet og kommunen ser verdien i å utvikle Bestemorenga ski- og skiskytterstadion til en verdensklasse arena, forteller Nilssen. Både Nordland skiskytterkrets og Norges skiskytterforbund ser behovet for et skikkelig anlegg i Bodø. Med de unike vindforholdene i området, kan Bestemorenga bli et viktig treningssted for skiløpere og skiskyttere. Som Tiril Eckhoff uttalte etter VM: "Om noen har en vindmaskin for trening, ring oss". I Bodø har vi naturens egen vindmaskin. Med riktig anlegg kan også landslaget dra nytte av dette.

 Bli bedre kjent med våre lokale sportshelter og følg Innstranda Skiskyting på Facebook eller på Instagram.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå