Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Innebandyklubb

Dette er klubben for alle, uansett alder. Klubben er en av de største innebandyklubbene i Nord-Norge og jobber målrettet for å minske frafallet fra idretten blant barn og ungdom.

Bodø Innebandyklubb står som en bauta i Nord-Norge når det kommer til innebandy. Med en visjon om å være en klubb for alle, uavhengig av alder, har de vokst til å bli en av de mest anerkjente innebandyklubbene i regionen. Deres misjon strekker seg utover bare sporten; de er dedikerte til å fremme folkehelsen og jobber aktivt for å bekjempe frafallet fra idretten, spesielt blant barn og ungdom.

Innebandy, ofte omtalt som verdens raskeste ballsport, er en dynamisk og engasjerende sport som kombinerer fart, teknikk og strategi. Det er en sport som kan nytes av alle, uansett ferdighetsnivå. Enten du er en erfaren spiller eller helt ny til sporten, vil du finne et hjem i Bodø Innebandyklubb.

De er alltid på utkikk etter nye medlemmer som deler vår lidenskap for sporten. Derfor inviterer de deg til å bli en del av vår voksende familie. Kom og opplev spenningen, samholdet og gleden ved å spille innebandy. De ønsker alle nye ansikter hjertelig velkommen til prøvetrening, hvor du kan få en smakebit av hva de har å tilby.

Bli med i Bodø Innebandyklubb, og skape uforglemmelige øyeblikk på banen!

For mer info www.bibk.no eller https://www.facebook.com/BodoI

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå