Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Energi - av og for lokalsamfunnet

Vi har vært tilstede i Bodø siden 1909, og for oss er det viktig å gi tilbake til lokalsamfunnet. Derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet. Som kunde hos oss er du med å bidrar til et attraktivt lokalsamfunn.

Bodø Energi er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Vi har vært en lokal bedrift i over 110 år. Vi ønsker oss lokal utvikling og folk som trives! Derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet. I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt overksudd går tilbake til lokalsamfunnet. Nedenfor kan du lese mer om noen av foreningene vi heier fram og samarbeider med. 

Bidra til ditt eget lokalsamfunn - Trykk her og bli kunde du også!

Nettside og CMS: Digitalt Byrå