Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Samfunn

Gjennom hele vår historie har vi tatt del i og gitt tilbake til lokalsamfunnet. Vi støtter lokal idrett, kultur og frivillighet. I tillegg er vi med på flere program og initiativ som bidrar til attraktivitet og bolyst.

Idrett, kultur og frivillighet
Vi har lenge hatt stor fokus på barn og unge. Spesielt innen idrett, kultur og frivillighet. Bodø Energi støtter mange lag og foreninger, og vi er ekstra stolte av å være partner med Kirkens Bymisjon, BUA (Røde Kors), Skattkammeret.

Trainee Salten
Dette er et av Norges mest attraktive og suksessrike Traineeprogram. Vår egen Helge Jørgensen var initiativtaker til dette sammen med det da såkalte "DA-Bodø". Målet med programmet er å sikre høy kompetansen til nærings- og arbeidsliv i vår region. Heldigvis var et mange bedrifter i oppstarten som ble med på programmet og mange fler har kommet til i etterkant. Av 71 kandiater som har blitt rekruttert er hele 53 av de blitt igjen i Bodø (Per januar 2021).

Nye Bodø
Nye Bodø ble etablert i 2008. Bodø Energi var så klart med allerede da som støttespiller til prosjektet. Et prosjekt som nå har skapt enorm stor stolthet blant våre innbyggere i tillegg til at det har gitt Bodø og Salten stor nasjonal oppmerksomhet og omdømme. 

Nord Universitet
Nord er en av våre viktigste kunnskapsinstitusjoner i Nord-Norge. Bodø Energi anerkjenner den samfunnsviktige rollen som universitetet har i vår region. Derfor har vi nå startet et målrettet arbeid for å styrke dette. Dette gjøres gjennom at vi deltar på universitetets mentor- og Internship ordning, og da gjennom Handelshøgskolen. I tillegg har to studenter ved MMR-studiet (Master i Revisjon og Regnskap) skrevet en masteroppgave for oss våren 2021. Høsten 2021 er vi også sentral med et case til "Blast-off-week" ved Handelshøgskolen ved Nord universitet.  

Norges Forskningsråd
Gjennom to ulike IPN-program (Innovasjonsprosjekt for Næringslivet) i Norges Forskningsråd deltar vi i og bidrar til to sentrale problemsstillinger i det grønne skiftet. "ELMAR" bidrar til elektrifisering av maritim sektor, mens "INTO-zero" bidrar til bedre planlegging av nullutslippsnabolag.

Medlemsskap i interesseorganisasjoner
Interesseorganisasjoner bidrar til god og bred involvering i vårt demokrati. Dette foregår på tvers av konkurranse og bransje. Lokale/regionale er Bodø Energi medlem i Bodø Næringsforum og Bodøregionens Utviklingsselskap.
Nasjonalt er vi medlem i Energi Norge, som er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon.

Tillitsvalgte organisasjoner
Det er sentralt for oss at de ansatte er organisert. Samarbeidet med de ansattes organisasjoner har alltid vært konstruktivt og bidrar positivt til bedriften. 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå