Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Trainee

Bodø Energi er medlemsbedrift i Trainee Salten, og vi har tatt inn trainee hvert år siden oppstarten av traineeprogrammet. Hos oss får trainee'er varierte arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø, samt muligheter for stor utvikling. Vi har flere tidligere trainee'er som har valgt å fortsette i arbeid hos oss etter endt traineeprogram.

Om Trainee Salten

Traineeprogrammet har en varighet på to år, og innholdet vil variere ut fra traineebedriftens behov og traineens kompetanse. Trainee Salten hadde oppstart for over 10 år siden og til nå har 80 kandidater vært igjennom programmet. Du må være under 35 år og nyutdannet, programmet varer i to år.

Les mer her om Trainee Salten og søk!

Bilde av trainee i Bodø Energi