Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Energi i Nord

En klynge for energiomstilling og verdiskaping i nord.

Bodø Energi er medlem i klyngesamarbeidet "Energi i Nord".

Klyngen ble 15.11.2021 tildelt midler av Innovasjon Norge, Norges Forskningsråd og SIVA.

Klyngen består av 50 aktører og ambisjonen er å bidra til energiomstilling og verdiskaping for selskaper og samfunn i nord. Å få verdens energiproduksjon og energiforbruk over på karbonnøytrale energiformer er en av de viktigste forutsetningene for å realisere de avtalte utslippsreduksjonene i Parisavtalen. 

Nord-Norge sitter på store ressurser og omfattende kompetanse innen produksjon, transmisjon, lagring og industriell foredling av karbonnøytral energi. For å utløse de mulighetene som denne landsgelen har innenfor dette feltet må vi i løfte i flokk og på tvers av regioner og bransjer. Energi i Nord er etablert for bidra til et slikt løft. 

Les mer om Energi i Nord her