Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Landskytterstevne i Bodø 2021 med BØS

Bilde av signering landskytterstevne mellom Bodø Energi Kraftsalg og BØS

Vi gikk inn som første store sponsor av Landskytterstevne i Bodø. Det var god stemning etter signering av avtalen, her med Jan Erik Åsheim og Thor Arne Tobiassen fra BØS, og Ole Angellsen og Svetlana Hansen fra Bodø Energi Kraftsalg.

Landskytterstevnet er Norges største skytearrangement og i tillegg et av Norges største idrettsarrangementer. I 2022 arrangeres Landskytterstevnet i Bodø, og Bodø Østre Skytterlag (BØS) regner med omtrentlig 15 000 besøkende. I Bodø Energi heier vi på alle som engasjerer seg for et levende lokalsamfunn, og derfor støtter vi idrett, kultur og frivillighet. Derfor har vi gått inn som det første store samarbeidspartneren til BØS og Landskytterstevnet i Bodø 2022.

"Vi er kjempetilfreds! Vi er avhengige av tre pilarer for at dette skal fungere; frivillighet, kommunen og næringslivet. At dere er med gir oss et kjempeløft!"

Thor Arne Tobiassen i Bodø Østre Skytterlag (BØS).

Landskytterstevnet arrangeres hvert år som et åpent norgesmesterskap, hvor skytterne skyter både felt og baneskyting med rifle. Menn og kvinner i alle alderstrinn fra 11 til 90 år deltar på stevnet, og begge kjønn konkurrerer sammen i alle disipliner. Bodø Østre Skytterlag og byen Bodø har lang tradisjon med å arrangere og være vertskap for LS, og det er niende gang stevnet går av stabelen i Bodø.

Vi sponser lokal idrett, kultur og frivillighet. Handler du hos oss blir pengene i lokalsamfunnet. 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå