Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Pengegave til sommerfestivalen "Fra Jonsok til Olsok"

Bodø Energi Kraftsalg heier på alle som engasjerer seg for et levende lokalsamfunn. Bodø Energi Gaven for juni går derfor til sommerfestivalen "Fra Jonsok til Olsok".

Bodø Energi Gaven går til sommerfestivalen Sommerfestivalen "Fra Jonsok til Olsok" er en fem uker lang festival med arrangementer og konserter langs Kulturveien og kommunedelen Skjerstad i Bodø kommune. Festivalen startet for første gang i 1980 og ble senere opptakten til selveste Nordland Musikkfestuke. Etter flere års fravær er festivalen nå tilbake, og lange sommernetter foreviges nok en gang av mennesker i møte med natur og kultur.

Bodø Energi Gaven er et engangsbeløp som går til lag, foreninger og festivaler som er med på å skape liv og røre i regionen. Vi ønsker å støtte festivalens videre arbeid med gratis aktiviteter for barn og unge. Mange jobber for å øke "bolyst og blilyst" i kommunedelen, og vi håper at denne gaven kan bidra til gode aktivitetstilbud for barn og unge under festivaldagene.

Nyt nordlandssommeren evige dag! Under årets festivalprogram er det blant annet gratis rideturer for barn og unge, kursing i sceneopptreden, og kurs i paddleboard (SUP). Men aktivitetene spenner vidt. Festivalen kan friste med allsang på Sandkollen grendehus, flere konserter på Skråplanet på Skjerstad, og guidet tur med påfølgende møsbrømlefsekafé.

Det blir store musikkopplevelser med blant annet Engegårdkvartetten og Jan Gunnar Hoff, England Brooks, og Misvær Ska-Forening. Det arrangeres også garnmagi og plantefargingskurs, hagevandring i urtehagen, en vanvittig tøff bacalaofestival, og Operapub – med mye, mye mer.

Følg festivalen på Facebook og last ned programhefte her:
Programhefte FJTO (PDF/311.52 KB) 

Bodø Energi Kraftsalg heier på alle som engasjerer seg for et levende lokalsamfunn. Vi er støttespiller til mange lokallag og foreninger og vi ønsker oss flere prosjekter som gir positiv effekt for regionen. Har ditt lag eller forening behov for en enkeltstøtte på 10.000 kroner? Søk på Bodø Energi gaven her

Nettside og CMS: Digitalt Byrå