Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Nye Bodø

Nye Bodø er et prosjekt Bodø kommune eier sammen med 23 andre viktige samfunnsaktører i Bodø og regionen. Deres oppdrag er både veldig enkelt og veldig omfattende: Gjennom lokal mobilisering og nasjonal profilering skal vi løfte frem Bodø og regionens attraksjonskraft som bo- og arbeidssted.

Nye Bodø er en satsning som skal skape et godt omdømme for Bodø og regionen, tiltrekke tilflyttere og bidra til at våre egne innbyggere trives og er stolte over hvor de kommer fra. Satsingen startet da Bodø kommune i 2005 initierte et forprosjekt for å finne tiltak som skulle sørge for å beholde og rekruttere ung arbeidskraft. Fra 2008 har Nye Bodø vært et eget prosjekt. Bodø kommune finansierer en prosjektlederstilling i Nye Bodø. Øvrige prosjektmidler kommer fra ulike partnerbedrifter.

Gå til Nye Bodø

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå