Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Innstranden Sangforening

Koret øver

Innstranden Sangforening er blant de aller eldste korene i Salten, og har for tiden rundt 40 sangere fordelt i alle aldersgrupper. Koret, og dirigent, Ola Kåre Mikkelsen, jobber aktivt for å spre gleden av korsang rundt i byen, og for å få den yngre del av byens befolkning til å se viktigheten og gleden av å være med i et kor.

Korets repertoar er mangfoldig; jazz, operetter, kirkemusikk og pop. Koret har samarbeidet med bla Arja Saijonmaa, Tove Karoline Knutsen, Ytre Suløens, Jardar Johansen, Hanne Krogh og mange av byens musikere. Sammen med vår daværende dirigent, Hans-Kristian Brekka, fikk koret i 1987 Bodø byenss kulturpris.

Har DU lyst til å synge med oss og være med i et sosialt og inkluderende miljø, er det bare å ta kontakt med Anna Karin Hansen Steinro på tlf 90025068 enten via Innstranden Sangforeningen sin hjemmeside

Derfor sponser vi lokal idrett, kultur og frivillighet. I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt overksudd går tilbake til Bodø Kommune og lokalsamfunnet. Handler du lokalt - så blir pengene i lokalsamfunnet. Nedenfor kan du lese mer om noen av foreningene vi heier fram, og du kan lese om aktuelle saker her.