Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bodø Travlag

Vi sponser Bodø Travlag og mange andre lokale lag og foreninger.

Vi sponser Bodø Travlag

Bodø Travlag er en inkluderende og hyggelig gjeng med plass til både store og små.

Klubben arrangerer også Ponnitrav for de mindre, og ponnitrav er blant de mest aktive i Norge. Ponnigruppa har opplevd god økning og doblet medlemstallene det siste året. Klubben holder til på Bestemorenga i Bodø og ønsker seg gjerne flere medlemmer, her kan du ta kontakt med gruppa på facebook. Selv beskriver de seg som "Norges artigste travlag" og vi kan bekrefte at det er snakk om en skikkelig hyggelig gjeng!

Vi har hjerte for lokalsamfunnet

Bodø Energi er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Vi har vært en lokal bedrift i over 100 år, vi er av og for lokalsamfunnet, og vi ønsker oss lokal utvikling og folk som trives!

Derfor sponser vi lokal idrett, kultur og frivillighet. I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt overksudd går tilbake til Bodø Kommune og lokalsamfunnet. Handler du lokalt - så blir pengene i lokalsamfunnet. Nedenfor kan du lese mer om noen av foreningene vi heier fram, og du kan lese om aktuelle saker her.
 

Vi sponser Bodø Travlag!

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå