Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Bodø Innebandyklubb

Bodø Energi sponser Bodø InnebandyklubbVi sponser Bodø Innebandyklubb!

Bodø Innebandyklubb er klubben for alle, uansett alder.

Klubben er en av de største innebandyklubbene i Nord-Norge og jobber for folkehelsen og ønsker å minske frafallet fra idretten blant barn og ungdom. Kom å prøv verdens raskeske ballsport.

Bodø Innebandyklubb ønsker flere medlemmer og alle hjertelig velkommen på prøvetrening.

For mer info www.bibk.no eller https://www.facebook.com/BodoI

Vi har hjerte for lokalsamfunnet

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Vi har vært en lokal bedrift i over 100 år, vi er av og for lokalsamfunnet, og vi ønsker oss lokal utvikling og folk som trives!

Derfor sponser vi lokal idrett, kultur og frivillighet. I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt overksudd går tilbake til Bodø Kommune og lokalsamfunnet. Handler du lokalt - så blir pengene i lokalsamfunnet. Nedenfor kan du lese mer om noen av foreningene vi heier fram, og du kan lese om aktuelle saker her.