Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bodø Filmfestival

Bodø Filmfestival viser råskap og humor fra våre nordiske naboer.

Logo til Bodø Filmfestival. Grafisk framstilling av munn som tygger popcorn

20.-23. oktober snurres Bodø Filmfestival endelig i gang igjen

Som kunde av Bodø Energi får du muligheten til å forsyne deg av kortfilmer, spillefilmer, animasjonsfilmer og dokumentarer med festivalpass til bare 450 kroner (ordinærpris 650 kroner). Benytt deg av tilbudet i Bodø Energi-appen.

Årets filmfestival viser noen av de beste filmene fra nordisk filmproduksjon fra de siste årene. Her er muligheten til å kose seg med prisvinnende filmer på storskjerm.

Under festivaldagene blir det også filmbad med festivalprofil Ane Dahl Torp og Per Sundnes, samt foredrag med Stig Frode Henriksen (kjent fra Kill Buljo, Børning, Hellfjord, I onde dager).

Trykk her for å besøke hjemmesiden til Bodø Filmfestival

Gratis frokost og programpresentasjon med Bodø Filmfestival

Bodø Filmfestival og Bodø Energi inviterer til gratis frokost og programpresentasjon den 12. oktober 2021.

Filmquiz

Bodøs egen quizdronning Liv Boye Okkenhaug har forberedt en lang rekke spørsmål om film og alt som hører filmen til. Dessverre kan ikke dronningen selv overvære quizen, så den ledes av Musikkfestukas Fredric Persson.

Sted: Quality Ramsalt hotel.
Når: lørdag 23.oktober kl.15:00
Quizskaper: Liv Boye Okkenhaug
Quizmaster: Fredric Persson
Gratis inngang
Maks 5 personer på hvert lag. Det er lurt å være tidlig ute i døra. Alle registreres ved inngangen.

 

 

Handle lokalt

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Vi har vært en lokal bedrift i over 100 år, vi er av og for lokalsamfunnet, og vi ønsker oss lokal utvikling og folk som trives! Derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet.

I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt overskudd går tilbake til Bodø Kommune og lokalsamfunnet. Handler du lokalt - så blir pengene i lokalsamfunnet.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå