Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bodø Energi Gaven - Søk støtte på 10.000 kr

Vi støtter lokal idrett, kultur og frivillighet!

 

Aktiv støttespiller for lokalsamfunnet

Vi har vært tilstede i Bodø i over 100 år, og for oss er det viktig å gi tilbake til lokalsamfunnet!

Det er en del av vår stategi å bidra til utvikling i Bodø og omegn ved å være delaktig i ulike prosjekter. Vi heier på alle som engasjerer seg for levende lokalsamfunn, og alle som er bidrar til idrett, kulturliv og frivillighet. Vi er også støttespiller til Bodø 2024 - Europeisk kulturhovedstad, og ønsker oss prosjekter som kan gi langvarig effekt for vår region.

Inntil nylig gikk vi i stor grad inn i samarbeidskontrakter over lengre tid med lag, foreninger og festivaler. Vi så etterhvert et behov for enkeltstøtte til mindre foreninger og arrangementer. Derfor tilbyr vi nå Bodø Energi Gaven hvor vi annehver måned deler ut 10.000 kr som et engangsbeløp.


Våre søknadsfrister for 2022:

 1. 28.februar - deles ut i mars
 2. 30.april - deles ut i mai
 3. 30.juni - deles ut i juli
 4. 31.august - deles ut i september
 5. 31.oktober - deles ut november
 6. 31.desember - deles ut i januar
   

Vi har ikke anledning til å støtte følgende:

 • Enkeltpersoner
 • Religiøse organisasjoner
 • Pengegaver
 • Russebusser/biler
 • Søkere som ikke kjøper strøm lokalt

For henvendelser som gjelder høyere beløp og langvarige samarbeidsavtaler, send henvendelse til epost: kunde@bodoenergi.no