Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bodø Håndballklubb

Bodø Energi Kraftsalg er stolt sponsor av BHK og annen lokal idrett

Vi sponser Bodø Håndballklubb

Bodø Håndballklubb (BHK) er en klubb med lange lokale tradisjoner, stiftet allerede i 1953. Klubben spilte i eliteserien i håndball for mann fra 2007 til 2010 og igjen fra 2012 - 2019. 2014/15-sesongene var BHKs beste sesong noensinne, med sølv i Norgesmesterskaper i 2014 og gull i Norgesmesterskapet 2015.

BHK består av en gjeng med supre gutter og jenter med stort pågangsmot og god lagånd. Vi heier på BHK - takk for alt dere betyr for byen vår.
Les mer på BHK's  hjemmeside og facebookside her.
 

Med hjerte for lokalsamfunnet

Bodø Energi er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Vi har vært en lokal bedrift i over 100 år, vi er av og for lokalsamfunnet, og vi ønsker oss lokal utvikling og folk som trives! Derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet. I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt overksudd går tilbake til Bodø Kommune og lokalsamfunnet. Handler du lokalt - så blir pengene i lokalsamfunnet. Nedenfor kan du lese mer om noen av foreningene vi heier fram, og du kan lese om aktuelle saker her.