Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

BHK

Bodø Energi Kraftsalg er stolt sponsor av BHK og annen lokal idrett

Vi sponser BHK

Bodø Håndballklubb er en klubb med lange lokale tradisjoner, stiftet allerede i 1953. Klubben spilte i eliteserien i håndball for mann fra 2007 til 2010 og igjen fra 2012 - 2019. 2014/15-sesongene var BHKs beste sesong noensinne, med sølv i Norgesmesterskaper i 2014 og gull i Norgesmesterskapet 2015.

BHK består av en gjeng med supre gutter med stort pågangsmot og god lagånd. Vi heier på BHK - takk for alt dere betyr for byen vår.
Les mer på BHK's facebookside her.

Med hjerte for lokalsamfunnet

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Vi har vært en lokal bedrift i over 100 år, vi er av og for lokalsamfunnet, og vi ønsker oss lokal utvikling og folk som trives! Derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet. I tillegg er vi 100% eid av Bodø Kommune, slik at alt overksudd går tilbake til Bodø Kommune og lokalsamfunnet. Handler du lokalt - så blir pengene i lokalsamfunnet. Nedenfor kan du lese mer om noen av foreningene vi heier fram, og du kan lese om aktuelle saker her.