Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Hils på Tobias: prosjektleder i Frost Kraftentreprenør

Tobias jobber som prosjektleder i Frost Kraftentreprenør og trives med en variert hverdag hvor han stadig utfordres

Navn: Tobias Helløy Randulf
Jobbet i Bodø Energi: Siden mars 2014.
Fra: Bodø.
Stilling: Prosjektleder i Frost Kraftentreprenør, datterselskap i Bodø Energi konsernet.
Hovedoppgaver: Koordrinering og planlegging, sørger for at oppdrag blir levert til avtalt tid og kvalitet.

Tobias er født og oppvokst i Bodø, og en ordentlig Bodø-patriot. Det er bra å være ung i Bodø, og det er bra å være ung i Bodø Energi-konsernet, mener Tobias, som opplever at ungdommen blir satsa på.

Opprinnelig er Tobias elektriker, og tok fagbrev som energimontør i Frost Kraftentreprenør (het på den tiden Energimontasje AS). Etterhvert bestemte han seg for å bli ingeniør, og etter endt studie har han fortsatt i konsernet, hvor han i dag jobber som prosjektleder i Frost Kraftentreprenør.

 

Hvordan ble du prosjektleder i Frost Kraftentreprenør?

Jeg har alltid vært interessert i tekniske ting og likt å skru på ting. Jeg liker utfordringer og synes strøm var spennende fordi det både er veldig viktig men også potensielt livsfarlig. Jeg begynte som elektriker og tok senere fagbrev som energimontør. Etter en stund hadde jeg lyst på nye utfordringer, og i 2016 starta jeg på ingeniørstudiet i Narvik.

Mens jeg studerte i narvik fortsatte jeg å ha sommerjobber i Bodø Energi-konsernet, og når jeg var ferdig med studiet fortsatte jeg med fulltidsjobb i Frost Kraftentreprenør i 2019. Bodø Energi var veldig positive til ingeniørstudiet, og jeg synes det var en enorm sikkerhet å kunne komme tilbake til jobb her. Jeg var allerede kjent med mange som jobbet her, og har fått god faglig støtte.

Hvordan ser en arbeidshverdag ut for deg?

Når jeg jobbet som elektriker og energimontør var arbeidsdagen min for det meste ute på forskjellige jobber. Det kunne være hjemme hos folk, på byggeprosjekter i byen, eller ute på et fjell for å montere en strømmast. Nå jobber jeg for det meste inne på kontor her på Energihuset i Rønvikleira. Arbeidshverdagen er allikvel veldig variert og det er alltid noe nytt å sette seg inn i.

Som kraftentreprenør jobber vi på anbud og dermed må vi tilpasse oss etter hva kunder ønsker og hva som skjer i markedet. Dermed har vi en arbeidshverdag i høyt tempo med stadig nye forventninger, krav og forespørsler. Jeg trives godt med høyt tempo og nye utfordringer, og det er mange flinke folk som det er hyggelig å jobbe med.

Frost Kraftentreprenør er nord-norges største kraftentreprenør.

Hva er det beste med å jobbe i Frost Kraftentreprenør?

Noe av det beste er at jeg får jobbe med noe jeg synes er veldig spennende. Vi er helt avhengige av strøm, og det er en av norges viktigste infrastrukturer. Hva skulle vi gjort uten strøm? Det er også mange spennende utfordringer her i Nord med værforholdene vi har, å sette opp strømmaster i stiv kuling skaper noen ekstra utfordringer.

Jeg ser for meg å jobbe med strøm resten av livet, på en eller annen måte. Jeg synes det skjer endringer hele tiden, både faglig, teknologisk og politisk. Innenfor energi-feltet er det muligheter for å jobbe med mye forskjellig.

Dette har jeg opplevd selv, og jeg drar stor nytte av erfaringene og fagkunnskapen jeg har med meg fra tiden som elektriker og energimontør i jobben som prosjektleder. I Bodø Energi-konsernet har jeg fått utvikle meg og teste nye arbeidsoppgaver. Det har vært gøy å være med på en stor utvikling i Frost Kraftentreprenør, som i dag er Nord-Norges største kraftententreprenør. Det blir spennende å se hva som skjer framover!

 

Her kan du se en oversikt over ledige stillinger, lese mer om oss eller søke lærlingplass.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå