Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Hils på Heidi: Energimontør på Tonnes

Heidi SundNavn: Heidi Malene Liljebakk Sund.
Jobbet i Bodø Energi: Fra august 2018.
Fra: Hemnesberget.
Stilling: Energimontør i Frost Kraftentreprenør, datterselskap i Bodø Energi konsernet.
Hovedoppgaver: Drift og vedlikehold av strømnettet.
 

Heidi jobber som energimontør i Frost Kraftentreprenør og stortrives med en variert arbeidshverdag. Frost Kraftentreprenør er Nord-Norges største kraftentreprenør med omtrent 200 ansatte i Nordland, Troms og Finnmark.

Kun 3,7 prosent av Norges energimontører er kvinner. Heidi håper at flere kvinner vil tørre å prøve yrkesretningen - det anbefales sier Heidi!

Hvordan ble du energimontør i Frost Kraftentreprenør?

Jeg var nyutdannet energimontør og ønsket meg nye utfordringer. Jeg så at Frost Kraftentreprenør hadde en ledig stilling her på vakre Helgelandskysten og bestemte meg for å søke.

Hvordan ser din arbeidshverdag ut?

Min arbeidshverdag er veldig varierende. Jeg holder på med alt fra feilrettinger til utbygging av høyspent/lavspent - linje og kabelanlegg. For meg er ingen dager like, skyssbåt og ferger blir brukt nesten daglig for å komme seg ut til øyene slik at vi kan gjøre jobben vi skal. I jobben min får jeg besøkt mange flotte plasser, og det synes jeg er veldig fint.

Hvordan er det å ha Tonnes som arbeidssted?

I jobben min er jeg for det meste ute i felt og jobber, så hvor jeg er varierer fra dag til dag. Vi er en ganske liten men hyggelig gjeng som har Tonnes som arbeidssted, og det er lett å bli kjent med folk her. Jeg leier for tiden en leilighet av noen snille lokalbeboende og trives godt.

Hvordan er det å være kvinnelig energimontør?

Jobben i seg selv kan til tider være fysisk krevende, noe jeg trives godt med. Jeg elsker å være ute og få brukt kroppen, få frisk luft og variert arbeid. Når jeg klatrer opp i høyder, eksempelvis fra traverser, da koser jeg meg! Jeg trives veldig godt i jobben, og håper flere kvinner vil gå denne yrkesretningen. Det anbefales!

 

Vil du jobbe i Bodø Energi-konsernet? Se ledige stillinger og registrer din søknad her.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå