Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bærekraft

Vi skal drive vår virksomhet på en bærekraftig og etisk ansvarlig måte, samt spille en verdiskapende nøkkelrolle i utviklingen av vår region til det beste for klima og miljø.

Bærekraft er viktig for oss

Bærekraft og samfunssansvar har alltid vært viktig for Bodø Energi, derfor har det vært en del av vår strategi i lang tid; Vi skal drive vår virksomhet på en bærekraftig og etisk ansvarlig måte, samt spille en verdiskapende nøkkelrolle i utviklingen av vår region til det beste for klima og miljø. 

I 2015 vedtok FNs medlemsland hele 17 bærekraftsmål og 169 delmål for bærekraftig utvikling fram mot år 2030. Målene binder sammen land, bedrifter og mennesker og gir oss et felles internasjonalt språk. Bærekraftsmålene er et globalt veikart som skal hjelpe oss å ivareta behovene til menneskene som lever i dag, uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter for å dekke sine.

I Bodø Energi Konsernet har vi spesielt fokus på disse målene:

 

BildeMålene dekker de tre pilarene i begrepet bærekraftig utvikling: klima og miljø, sosiale forhold og økonomi.

I oktober 2019 spesifiserte vi vårt ansvar for bærekraftig utvikling i strategien vår;

Vi skal drive vår virksomhet på en bærekraftig og etisk ansvarlig måte, samt spille en verdiskapende nøkkelrolle i utviklingen av vår region til beste for klima og miljø.

 

 

 

 

 Bilde

 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå