Bodø Energi Kraftsalg

Bodø Energi Kraftsalg

Lokal og like billig, med eksklusive kundefordeler

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Vi har lansert en egen app hvor du som kunde enkelt kan få oversikt over både forbruk, faktura, din avtale og enkelt komme i kontakt med oss. Vi ønsker å være en trygg leverandør med høy kvalitet som også i fremtiden sørger for å levere aktuelle og moderne tjenester. Bodø Energi er en lokal bedrift med dype røtter i Bodø, som strekker seg helt tilbake til 1909. I over 100 år har vi bidratt til utvikling, arbeidsplasser og et spirende lokalliv i Bodø. Det ønsker vi å fortsette med!

I dag er vi en aktiv bidragsyter og sponsor til lokal idrett og kultur, og vi heier frem både fotballag, skateklubb, bokseklubb, kor, filmfestival og mye mer! Bodø Energi Kraftsalg er eid av Bodø Kommune, slik at alt vårt overskudd går tilbake til kommunen og oss som innbyggere.

Alle våre kunder er verdifulle for oss, og i appen får du som kunde egne kundefordeler. I samarbeid med lokale bedrifter og foreninger, får du tilgang til attraktive tilbud og arrangementer – eksklusivt for kunder i Bodø Energi. Vi har tilpassede strømavtaler og konkurransedyktige priser, og veileder deg gjerne til å finne en avtale som passer ditt forbruk.

Bodø Energi – med kraft til utvikling