Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Regler for elbiler i borettslag: Beboere har laderett

Etter regjeringingens endring i borettslagsloven har beboere i borettslag laderett. Vi skreddersyr en løsning etter deres behov og tilbyr leasing.

 Beboere i borettslag har laderett. Bodø Energi Kraftsalg hjelper ditt borettslag med grønn omstilling!

Beboere i borettslag har laderett

Etter endring i borettslagsloven har beboere i borettslag rett til å installere ladepunkt. Styret har ikke lenger anledning til å avslå, med mindre det kan dokumenteres svært gode grunner. Regjeringen foreslår at styret i boretsllaget bare kan nekte å installere ladeplass for elbil basert på følgende grunnlag:

  • Dersom det ikke finnes en egnet plass til å installerede ladepunkt.
  • Det kan dokumenteres reell brannfare.
  • Dersom kostandene per seksjon overstiger halvparten av grunnbeløpet i Folketrygden.

Velg elbillader med laststyring av strøm

NAF anfaler borettslag og sameier å tenke langsiktig i valg av ladeløsninger. Elbilladere med laststyring av strøm er anbefalt av NAF, da anlegget enkelt kan utvides med flere ladeplasser etter behov, samt at elbilladeren har løsning for å fordele kostnader og strøm rettferdig.

Elbilladeren vi leverer oppfyller anbefalingene fra NAF, da den er en smartlader med patentert fasedeling av strøm. Dette innebærer at laderen prioriterer ladekapaistet til bilen med minst strøm - noe som sikrer opptil 60% mer effektiv ladning enn tradisjonelle ladeanlegg.

Kontakt salgssjef Svetlana for en hyggelig prat og gratis befaring av elektriker.  

Salgssjef Svetlana Hansen har god erfaring med elbilladere og hjelper deg med en løsning som passer ditt behov.

 
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

 


Vi skreddersyr en løsning etter deres behov - og bistår også etter installasjon

Vi forstår at forskjellige borettslag og sameier har forskjellige behov - derfor tilpasser vi god løsning. Vi tilbyr ladestasjon som leasing, hvor ladestasjonen kan kjøpes tilbake etter fem år mot en månedsleie. Vårt ladesystem kan enkelt skaleres oppover i størrelse, slik at dere kan begynne med et lite ladetorg og bygge på med plasser etterhvert.

Ladeboksene kan monteres vegghengt eller som frittstående stolper, og den har smarte løsninger for enkel og oversiktlig betaling per beboer. I tillegg er det muligheter for å lase ladekabelen eller å sette seprarate priser for beboere og besøkende.

 

Les mer om våre ladeløsninger

Nettside og CMS: Digitalt Byrå