Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Vi gratulerer FC Hulløy med 10 år!

FC Hulløy er en aktiv klubb som jobber for økt aktivitet for barn og unge. I anledning 10års jubileumet åpner de opp to nye tilbud!

Bilde av styreleder Arne Skoglun i FC Hulløy

FC Hulløy er en viktig pådriver for aktive barn og unge

I 10 år har FC Hulløy stått på for å gi aktivitetstilbud for barn og unge. Klubben jobber for økt futsalaktivitet på Salten og Helgeland, i godt samarbeid med Nordland Fotballkrets. Klubben var pådriver for HulløyCup - som har blitt Nord-Norges største futsalturnering med omtrentlig 30-50 deltagende lag. FC Hulløy startet futsalserie i Nordland, og i 2016 rykket de opp til Eliteserien. I sine to første sesonger har de blitt nummer 7 (2016/2017) og nummer 6 (2017/2018).

Nye tilbud på Tverrlandet og Bodø Spektrum

FC Hulløy ønsker å gi enda flere muligheten til å teste futsal, derfor starter de opp to nye tilbud. "Vi starter opp to nye ukentlige tilbud i forbindelse med jubileumsåret," sier styreleder Arne Skoglund, "det vil bli trening på Tverlandet Skole og i Bodø Spektrum. Vi har lyst til å bidra med aktivitetstilbud i nærmiljøet, og ønsker alle velkommen til å teste futsal!". På FC Hulløy's facebookside kommer informasjon om nye tilbud fortløpende.

Futsal passer for alle

Futsal spilles innendørs mellom to lag med maksimalt fem spillere per lag, hvor en av disse er målvakt. Sporten er lett og leken, og det går fort for seg. En kamp spilles i to omganger av 20 minutter og spillerne kan byttes ut når som helst iløpet av kampen. 

Futsal har sine røtter i Sør-Amerika, hvor de første internasjonale kampene fant sted i 1960-årene. I Norge ble Indoor Football Scandinavia (IFS) stiftet i 2002, som pådriver for både breddeidrett for ungdom (eksempelvis løkkefotball) og toppidrett. IFS reklamerer på sine nettsider med at futsal skaper ballkunstnere av sofaslitere. Futsal er også en del av Norges Fotballforbund, både som nasjonal serie, men også i FIFA og UEFA.

FC Hulløy ønsker alle velkommen!

Futsal er en allsidig og leken sport som passer for alle. FC Hulløy ønsker seg nye medlemmer, og håper flere vil teste futsal. På deres facebook-side kan du lese mer om klubben og ta kontakt.   

Nettside og CMS: Digitalt Byrå