Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Vi gleder oss til Landskytterstevne i Bodø 2022!

I 2022 går landskytterstevnet av stabelen i Bodø. Det blir en folkefest med 15 000 besøkende, og vi går inn som den første store samarbeidspartneren for et kjempearrangement sammen med Bodø Østre Skytterlag!

Bilde av signering landskytterstevne mellom Bodø Energi Kraftsalg og BØSDet var god stemning etter signering av avtalen, her med Jan Erik Åsheim og Thor Arne Tobiassen fra BØS, og Ole Angellsen og Svetlana Hansen fra Bodø Energi Kraftsalg.

Landskytterstevnet er Norges største skytearrangement og i tillegg et av Norges største idrettsarrangementer. I 2022 arrangeres Landskytterstevnet i Bodø, og Bodø Østre Skytterlag (BØS) regner med omtrentlig 15 000 besøkende. I Bodø Energi heier vi på alle som engasjerer seg for et levende lokalsamfunn, og derfor støtter vi idrett, kultur og frivillighet. Derfor har vi gått inn som det første store samarbeidspartneren til BØS og Landskytterstevnet i Bodø 2022.

"Vi er kjempetilfreds! Vi er avhengige av tre pilarer for at dette skal fungere; frivillighet, kommunen og næringslivet. At dere er med gir oss et kjempeløft!"

Thor Arne Tobiassen i Bodø Østre Skytterlag (BØS).

Landskytterstevnet arrangeres hvert år som et åpent norgesmesterskap, hvor skytterne skyter både felt og baneskyting med rifle. Menn og kvinner i alle alderstrinn fra 11 til 90 år deltar på stevnet, og begge kjønn konkurrerer sammen i alle disipliner. Bodø Østre Skytterlag og byen Bodø har lang tradisjon med å arrangere og være vertskap for LS, og det er niende gang stevnet går av stabelen i Bodø.

Vi sponser lokal idrett, kultur og frivillighet. Handler du hos oss blir pengene i lokalsamfunnet. 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå