Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Vellykket futsalskole med FC Hulløy

Lørdag 18. januar arrangerte FC Hulløy futsalskole i Stordalshallen til glede for omtrent 30 ivrige barn i alderen 8-12 år. Vi har gleden av å støtte FC Hulløy og i vår app fikk kunder gratis tilgang til arrangementet.

Bilde

FC Hulløy fyller ti år og feirer med å blant annet arrangere futsalskole. Klubben jobber for økt futsalaktivtet på Salten og Helgeland, i godt samarbeid med Nordland Fotballkrets. Ved å arrangere futsalskole håper de å friste flere til å teste futsal. Hele FC Hulløy stilte opp for å arrangere futsalskole, og alle var opptatt av at futsal er en gøy sport som passer for alle!

Futsal er spilles innendørs mellom to lag med maksimalt fem spillere på hvert lag, hvor en av disse er målvakt. Sporten er lett og leken, og det går fort for seg. En kamp spilles i to omganger á 20 minutter og man kan foreta så mange spillerbytter som ønsket.

FC Hulløy er en pådriver for aktivitet i Salten og Helgelandsområdet, og var ivitiativtaker for HulløyCup - som har blitt Nord-Norges største futsalturnering med omtrentlig 30-50 deltagende lag. I 2012 startet FC Hulløy futsalserie i Nordland og i 2016 rykket de opp til Eliteserien. I sine to første sesonger har de blitt nummer 7 (2016/2017) og nummer 6 (2017/2018).

Hos FC Hulløy er alle velkomne!

FC Hulløy ønsker seg nye medlemmer, og ønsker alle velkomne til å teste sporten. Vi kan bekrefte at de er en skikkelig hyggelig gjeng! På deres facebook-side kan du lese mer og komme i kontakt.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå